Λίγα Λόγια Για Το Εθνικό Ωδείο Γλυφάδας

Το Εθνικό Ωδείο είναι ταυτισμένο με την ιστορία της Ελληνικής μουσικής & εκπαίδευσης. Ως ένα από τα παλαιότερα μουσικά ιδρύματα έχει διαγράψει μία ζηλευτή πορεία στο χώρο της κλασικής & σύγχρονης μουσικής.

Πολυάριθμοι είναι οι απόφοιτοί του Εθνικού Ωδείου που δικαιώνοντας το έργο του, διέπρεψαν & διαπρέπουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ανάμεσα στα πλέον σύγχρονα παραρτήματά του είναι & το Εθνικό Ωδείο παράρτημα Γλυφάδας, το οποίο λειτουργεί από το 2002 σ’ ένα νέο ιδιόκτητο κτίριο, αρχιτεκτονημένο ειδικά για μουσικό εκπαιδευτήριο, με πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες και αίθουσα συναυλιών.

Το παράρτημά μας στη Γλυφάδα με στόχο την υψηλού επιπέδου μουσική κατάρτιση των σπουδαστών & αποφοίτων του, παρέχει τμήματα κλασικών & Σύγχρονων Σπουδών, καθώς & κύκλους μεταπτυχιακών σπουδών & σεμιναρίων κοντά σε έμπειρους παιδαγωγούς εκπαιδευμένους στην Ελλάδα & το εξωτερικό.

Η μουσική παιδεία αποτελεί απαραίτητο εφόδιο για την ολοκλήρωση κάθε ανθρώπου. Γι αυτό & δεν απευθυνόμαστε μόνο σε όσους θ’ ακολουθήσουν επαγγελματική πορεία στο χώρο της μουσικής αλλά & σ’ αυτούς που ενδιαφέρονται απλά να έχουν σωστή μουσική κατάρτιση.

Γιατί πιστεύουμε ότι η μουσική δίνει ρυθμό & νόημα στη ζωή μας, συνδέει της πραγματικότητα με το όνειρο & το ιδεώδες.

Η μουσική μας κοινότητα αποτελείται από ένα φυτώριο καλλιτεχνών με ποιότητα & ήθος.

Ένα εργαστήρι στο οποίο όλοι ασκούνται, ενισχύοντας την Ελληνική μουσική ιδέα & πράξη με την συμβολή μας στην παγκόσμια πολιτιστική ζωή.